OGAWA Sonic-X Svart Massagestol

39 999 kr
I lager    Affiliate-länk till Sporttema

OGAWA Sonic-X är en effektiv massagestol med en lyxig läderlook. Denna 2D-massagestol är designad för att passa in i de flesta hem. Stolen är utförd i en lyxig design samtidigt som den är fullpackad med funktionalitet.Stolen är utrustad med en S+L-skena som har omfattande räckvidd längs din rygg och dina skinkor. Stolen har funktioner som du enkelt kan använda med den inbyggda smarta och intuitiva pekskärmen. OGAWA Sonic-X har kroppsskanning och anpassar massagen för att passa din kropp.OGAWA Sonic-X kommer med den innovativa Zero Gravity-funktionen, vilket ger dig den mest avslappnade positionen och maximerar fördelarna med din massage. Dessutom får du smarta funktioner som Zero Space, Bluetooth-högtalare, fotmassage och mycket mer för att skämma bort dina ömma muskler.
Produktinformation
2D-massage
Pekskärm
Kroppsskanning
S+L-skena
Ben- och fotmassage med fotstöd
12 automatiska program
Bluetooth-högtalare
Nollgravitation
Nollutrymme
Värmebehandling för nedre ryggen
Lufttrycksmassage
Thai-massage
Svensk massage
Klapsmassage
Knådande massage
Shiatsu-massage
Rullande massage
Bultande massage
Produktinformation
Modern Läderdesign
OGAWA Sonic-X är en modern massagestol fullpackad med funktioner. Denna 2D-massagestol kommer i en stilren och lyxig design i läder som passar in i de flesta nordiska hem.
Teknologi och design förenas i en smart pekskärm som gör det enkelt för dig att ta kontroll och välja den massageprogram som passar dig bäst. Här kan du välja från massageprogram som Work Relief, Recovery, Deep Tissue, Rest & Sleep och många fler. Stolen är fylld med fördefinierade program som anpassas med hjälp av stolen intelligenta kroppsskanner.
Du kommer att uppleva en utmärkt räckvidd med den revolutionerande S+L-skenan som låter massagemotorn nå från din nacke ända ned till dina skinkor.
Modern Teknologi Möter Intelligens
OGAWA Sonic-X massagestol styrs av en intelligent mikrodator som är utformad för att anpassa olika massagemetoder genom att skanna din kropp. Kroppsskanning utförs för att fastställa din längd och andra faktorer som hjälper stolen att anpassa massageprogrammen för din kropp.
Denna kombination av teknologi och intelligens säkerställer att massagen riktas mot akupunkturpunkter på ett noggrant sätt, vilket hjälper till att lindra trötthet och förbättra blodcirkulationen. OGAWA Sonic-X erbjuder totalt 12 automatiska hela kroppsprogram för att möta alla behov.
Pekskärm
OGAWA Sonic-X är utrustad med en smart och användarvänlig pekskärm som gör det enkelt för dig att välja massageprogrammet.
Pekskärmen möjliggör också enkel manuell drift om du vill anpassa ditt massageprogram, vilket är fördelaktigt om du har specifika områden du vill fokusera på.
S+L-skenesystem
OGAWA Sonic-X är utrustad med ett S+L-skenesystem som utgör stommen i stolen. Denna skena följer din ryggs kurvor ända från nacken till skinkorna. S+L-skenan säkerställer att massagemotorn kan röra sig lätt längs din ryggrad.
Massagemotorn består av ett mekaniskt system med massagerullar som är utformade för att lindra spänningar och ge en fantastisk massageupplevelse.
Fördelarna med S+L-skenesystemet ligger i att kombinera de bästa funktionerna från både S- och L-skenor. S-skenan är utformad för att följa din rygg, medan L-skenan är utformad för en längre räckvidd.
Sann Avslappning med Nollgravitation
OGAWA Sonic-X är utrustad med Nollgravitation, en position som ursprungligen uppfanns av NASA, eftersom den är den mest naturliga positionen för kroppen som inte utsätter den för stress. Denna funktion är fortsatt i alla OGAWA-massagestolar. Nollgravitation låter din kropp naturligt slappna av, vilket hjälper till att göra massagen mer effektiv, och kroppsvikten hjälper massagemotorn att utföra sitt arbete.
OGAWA Sonic-X erbjuder justerbar Nollgravitation i 3 nivåer, vilket låter dig ställa stolen i olika vinklar. Detta är särskilt användbart om du inte behöver en mycket intensiv massage, eftersom det hjälper till att minska intensiteten.
Dessutom tar stolen inte upp extra utrymme när den används, även i liggande position. OGAWA Sonic-X har funktionen Nollutrymme, som gör det möjligt att luta sig tillbaka med endast 5 cm utrymme bakom stolen.
Värmebehandling
OGAWA Sonic-Xs ländrygg är utrustad med uppvärmningsdynor som hjälper till att värma upp din nedre rygg och förbättra massageupplevelsen. Denna terapi främjar vidgningen av blodkärlen i musklerna runt ländryggen, vilket förbättrar blodcirkulationen.
Värmebehandlingen kan hjälpa till att läka skadad vävnad genom att öka syre- och näringsflödet till de påverkade musklerna. Dessutom kan du luta dig tillbaka och njuta av en avkopplande och varm massage på ryggen.
Fotmassage och Luftkuddar
OGAWA Sonic-X har 16 inbyggda luftkuddar i axlarna, armarna, höfterna, benen och fötterna. Dessa luftkuddar ger en effektiv kompressionsmassage när de blåser upp och tömmer sig.
I fotstödet finns inbyggda fotrullar och luftkuddar som samarbetar för att lindra muskelspänningar. Denna kombination förbättrar blodcirkulationen i området, minskar obehag och hjälper till med rastlösa ben.
Musik och Avslappning
Du kan enkelt ansluta din mobila enhet till de inbyggda högtalarna och njuta av din favoritmusik, podcasts, ljudböcker och mer medan du får en massage. Att underhålla dig själv med din föredragna musik, podcast eller ljudbok kan hjälpa dig att slappna av och få ut mer av din massage.
Automatiska program i OGAWA Sonic-X
Work Relief: Ett massageprogram för att förnya din kropp och ge energi för arbete.
Recovery: Detta program är utformat för att påskynda kroppsåterhämtning efter en hård dag på jobbet eller intensiv träning, med fokus särskilt på nedre ryggen. Programmet kombinerar knådning, knackning och rullande massagetekniker.
Deep Tissue: Detta program är för användning efter intensiva träningspass. Det hjälper till att stödja muskelåterhämtning genom att förbättra blodcirkulationen.
Rest & Sleep: För en god natts sömn erbjuder detta program en mild och avslappande massage kombinerad med en vaggeffekt.
Thai: Stolen använder precisa och kraftfulla knådande massagetekniker kombinerat med sträckning för att lindra ömma och stela muskler.
Gentle: När du behöver en uppfriskande och energigivande massage för att förbereda dina muskler och leder för dagens arbete.
Athletic: Ett automatiskt program för idrottare, med fokus på de områden av spänning som idrottare upplever och som hjälper dem att återhämta sig.
Vertebral: En djup massage som fokuserar på att lindra smärta längs nedre ryggen och ryggraden.
For Him: Ett program utformat för män, med särskilt utformad intensitet för att adressera specifika problemområden.
For Her: Erbjuder en mild och avslappande massage kombinerad med värmebehandling.
Neck & Shoulders: Om du lider av nack- och axelsmärta kan detta program hjälpa till att lossa musklerna och lindra smärtan.
Waist & Hip: Erbjuder en djup massage för midjan, höfterna och nedre ryggen för att lindra smärta i detta område.
Produktnamn: OGAWA Sonic-X
Modell: OG5572
Strömförsörjning: AC 220-240V ~ 50/60Hz
Effektförbrukning: 150W
Standby-timer: 15 minuter
Brutto/Nettovikt: 93 kg / 78 kg
Mått:
Mått i upprätt läge (L x B x H): 152 cm x 75 cm x 117,5 cm
Mått i liggande läge (L x B x H): 172-193,5 cm x 75 cm x 102,5 cm
Strömkabellängd: Cirka 180 cm
Max driftstid: 30 minuter
Mått på kartong + Vikt: 118x77x115 cm - 93 kg.

OGAWA Sonic-X Svart Massagestol finns i kategorin Massagestol. Ogawa är ett av våra märken som säljs direkt av Sporttema.

Läs mer…