Deskoped - Kontorscykel

I lager    Sponsrad länk för JobOut

JobOut Deskoped är den perfekta lösningen för dig som vill kombinera träning med arbete och öka din produktivitet och energinivå. Genom att använda cykeln under arbetsdagen kan du förbättra din hälsa och välbefinnande samtidigt som du jobbar.

Cykeln är utformad för att passa en bred målgrupp (rekommendationer längre ner) och har olika motståndsnivåer som kan anpassas efter dina behov och träningsnivå. Du kan enkelt justera motståndet med en reglage på cykeln och anpassa det efter ditt tempo. På så sätt kan du öka intensiteten i träningen och förbättra din kondition, samtidigt som du arbetar.

JobOut Deskoped är även lämplig för användning av elever i skolmiljö. Cykeln är tyst och stör inte andra omkring dig, vilket gör den idealisk att använda i klassrum. Det finns också en inbyggd display som visar viktig träningsinformation såsom tid, distans och antal förbrända kalorier.

Tack vare fyra rullhjul kan du enkelt flytta cykeln från plats till plats och det är enkelt att justera sits och pedalavstånd för att passa alla kroppsstorlekar.

Med JobOut Deskoped kan du förbättra din hälsa och träningsnivå samtidigt som du arbetar. Använd cykeln för att öka din energi och produktivitet under arbetsdagen och förbättra din hälsa på lång sikt.

- Maxvikt 100 kg
- Maxlängd 195 cm
- Minimumvikt 25 kg
- Minimumlängd 158 cm.

Jobout är ett av våra märken som säljs direkt av JobOut.

Läs mer…