Skivstång och hantelset 40 kg

1 299 kr 1 999 kr
I lager    Affiliate-länk till Sporttema

Med denna unika hanteluppsättning kan du träna hemma med samma känsla och frihet som på gymmet. Det finns tre sätt att använda settet på, Det finns två korta stänger som gör att du kan sätta ihop standardhantlar som används med en hand, var och en kan väga högst 20 kg. I settet ingår också en lång stång som gör att du kan ansluta de två kortare stängerna och förvandla dem till en skivstång  (det är upp till dig vad din viktinställning blir).
Cementviktskivorna är plastade vilket inte bara skyddar skivorna, utan också ytan du lägger dem på. De högkvalitativa ärmarna gör att du kan fästa viktplattorna ordentligt på skivstången. Handtagen är gjorda av ribbad plast som ger ett perfekt grepp.
Den långa stången är  skumbelagd , vilket gör den lätt att hantera. Dess viktökningssystem och det faktum att det kan användas som antingen två enhandshantlar eller skivstång gör settet till en mångsidig träningsutrustning som är perfekt för hemmaträning! Fakta och egenskaper
Praktisk  3-i-1 hanteluppsättningKan användas som antingen  två enhandshantlar  eller en  skivstångViktplattor med ärmar gör att du kan justera vikten efter eget tyckeStänger med gängor för att fästa viktplattorna på platsPlastbelagda cementviktskivorPerfekt för träning i överkroppenDen långa stången är skumbelagdViktplattans material:  plastkropp med cementfyllningStångmaterial:  organiskt producerad polyeten (PE)Maxvikt (en hantel):  20 kgViktplattans håldiameter:  30 mm  Settet innehåller:

    2x Enhandsstänger
Längd: 51 cm
Grepplängd: 14 cm
Diameter: 20 mm
    1x Skivstångsadapter
Längd: 40 cm
Grepplängd: 40 cm
    8x 3 kg viktplatta
Plast med cementfyllning
Diameter: 22 cm
Tjocklek: 4 cm
    4x 2,5 kg viktplatta
Plast med cementfyllning
Diameter: 21 cm
Tjocklek: 3,4 cm
    4x 1,25 kg viktplatta
Plast med cementfyllning
Diameter: 17,5 cm
Tjocklek: 2,8 cm
    4x skivstångslås i plast

Skivstång och hantelset 40 kg finns i kategorin Hantlar. Insportline är ett av våra märken som säljs direkt av Sporttema.

Läs mer…