Motionscykel Xbike Max

2 599 kr
I lager    Affiliate-länk till Sporttema

Lätt och tyst stationär cykel med hopfällbar ram i intressant design! Med alla funktionerna hos en vanlig motionscykel är det ett bra sätt att träna hemma.

Letar du efter en oansenlig multifunktionsmaskin som du kan få ut det mesta av? Då behöver du inte leta längre! Den hopfällbara motionscykeln inSPORTline Xbike Max är precis vad du letar efter! Med en justerbar ramvinkel, bekväm sits med armstöd och arm- och benförlängningar erbjuder den allt du kan tänkas behöva. Dessutom har cykeln en kompakt ram som du enkelt kan fälla ihop och förvara när du är klar.

Motionscykeln har en lättläst LCD-skärm där du kan spåra all viktig data, inklusive din puls, som mäts av monitorer som är inbyggda i handtagen. Beroende på hur hårt du vill trampa kan du justera motståndet (det finns så många som 16 olika nivåer) med hjälp av vredet.

Det finns också ett justerbart säte, sidohandtag som gör att du kan trampa som om du var på en liggande, och till och med en nedre remskiva med ett motståndsband för att träna dina ben.Fakta och egenskaper Display som visar tid, distans, total distans, varv per minut, kaloriförbrukning och puls 16 motståndsnivåer Magnetmotstånd för tyst gång Svänghjul 3 kg Pulsmätning i handtagen Säte med ryggstöd och handtag Ramen är ställbar i olika lägen Hopfällbar för att spara plats när den inte används Mått LxBxH 108x52x107 cm Mått hopfälld 51x52x136 cm Max längd användare 180 cm Max vikt användare 120 kg Vikt 20 kg Display drivs med 2xAAA batterier, ingår inte


Motionscykel Xbike Max finns i kategorin Motionscykel. Insportline är ett av våra märken som säljs direkt av Sporttema.

Läs mer…