Trick Sparkcykel XR-25

1 395 kr
I lager    Affiliate-länk till Sporttema

Det extra breda styret som mäter strax under 60 centimeter går att svänga hela vägen runt, och har greppvänliga handtag av gummi. Den stabila fotplattan är cirka 48 centimeter lång. 
Sparkcykeln har inbyggd stötdämpning och de stora hjulen, som båda har en diameter på en decimeter, erbjuder också viss dämpning i och med det halvhårda gummimaterialet. Cykeln är utrustad med en friktionsbroms som sitter mot det bakre hjulet och kontrolleras med foten. 
Fakta och egenskaper: 
Sparkcykel av hög kvalitetTillverkad av T6 aluminium - hög kvalitetBakre flex-bromsFörstärka, extra breda handtag 57x52 cmExtremt start 360 graders vridbart handtagFramgaffeln är tillverkad av ett stycke Stadiga handtag av greppvänligt gummiStyrets höjd 82,5 cmLängd ca 64 cmFotplatta 48x11 cmSuper high rebound hjul 10x2,4 cm tillverkad av gjuten PU 88AAluminiumfäljarABEC 7 kullager i KromVikt ca 3,8 kgMax användarvikt 100 kg 


Trick Sparkcykel XR-25 finns i kategorin Skate - Sparkcykel - BMX. Hudora är ett av våra märken som säljs direkt av Sporttema.

Läs mer…