CrossPace 5.0 NorsK

11 999 kr 13 999 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Sporttema

Lyxigt trädesign, trådlös anslutning och skulpterande för bakdelen – allt i ett!
Skapa en plats där fitness och stil går hand i hand. CrossPace 5.0 NorsK imponerar med sin stabilitet och fantastiska, naturliga trädesign. Den elliptiska tränaren är inte bara en högfunktionell träningsapparat, utan också en riktig blickfångare som berikar ditt hem med en varm och elegant atmosfär som endast naturliga material kan erbjuda. Med sin justerbara lutning i 3 steg kan du individuellt anpassa och intensifiera träningen efter dina önskemål.

Justera lutningen
Välj din lutning för optimerad träning

Anpassa dina träningspass efter dina önskemål. Rikta fokus mot ben och bakdel.

Vår NorsK-elliptiska tränare imponerar inte bara med sina inre värden, utan också med sin eleganta träestetik!

Upptäck ditt favoritpass
Med HAMMER Workouts erbjuder vi ständigt nya och inspirerande kurser med din elliptiska tränare. Utmana dig själv och uppnå dina fitnessmål på 10 till 50-minuterspass. Använd din smartphone, surfplatta eller dator, utan behov av extra prenumerationer.

App Store
Google Play
HAMMER Workouts

Våra tränarens expertkunskaper
Oavsett om det är ben- eller bakdels-träning, här har jag maximal träningsvariation! Hjärtat i den elliptiska tränaren är lutningsjusteringen i 3 steg som möjliggör en mångsidig träning. CrossPace 5.0 NorsK är en riktig blickfångare och imponerar med sin vackra design.

NorsK - Fitness Nature Made.
Den naturliga trädesignen smälter harmoniskt in i varje rum och ger det en varm och inbjudande atmosfär. CrossPace 5.0 NorsK är inte bara en träningsapparat utan också en designelement. Med vår naturliga trädesign minskar vi plastanvändningen med 68 % jämfört med en konventionell elliptisk tränare.

Booty-Shape inkluderat
Genom att justera lutningen skapar du olika rörelsemönster och aktiverar olika muskelgrupper. En högre lutning fokuserar träningen på sätesmuskulaturen och baksida lår, medan en lägre lutning aktiverar framsida lår mer.

Din personliga tränare
Den multifunktionella Push & Turn-datorn med färgglad LCD-skärm ger dig en tydlig och överskådlig visning av dina träningsdata. Integrerade lampor för puls och RPM gör att du kan övervaka din intensitet med en enda blick. Njut av totalt 36 tränings- och 5 hjärtfrekvensprogram.

Display
HAMMER SE - 11002 CrossPace 5.0 NorsK - 02

Pulskontroll
Upplev en effektiv och säker träning med vår elliptiska tränare, utrustad med pulssensorer i handtagen. Övervaka din hjärtfrekvens och optimera din träning för maximala resultat.

Kompatibel med Zwift & Kinomap
Den smidiga integrationen av Zwift och Kinomap öppnar dörren till en virtuell värld full av spännande banor och varierade träningspass. Dyk in i verkliga landskap, utmana dig själv i interaktiva utmaningar och tävla med andra fitnessentusiaster över hela världen.

Zwift & Kinomap

Ledvänliga träningspass
Den generösa steglängden på 50 cm och det ergonomiska pedalavståndet på 13 cm skapar en mjuk, rund och ledvänlig löprörelse. Din komfort är vår prioritet. Investera i din hälsa och ditt välmående.

Dynamiskt och tyst
Med en svänghjulsvikt på 20 kg och det ljudlösa, slitagefria magnetbromssystemet erbjuder vi dig grunden för en förstklassig träningsupplevelse. Upplev nu den verkliga och intensiva träningskänslan med optimalt motstånd på 25 - 350 watt och total tystnad.

Svänghjul
Högkvalitativa löphjul på aluminiumskenor
De precisionsbearbetade löphjulen ger en jämn och tyst rörelse medan de robusta skenorna erbjuder en stabil och hållbar träningsplattform. Kombinationen av högkvalitativa löphjul och skenor garanterar enastående prestanda och hållbarhet för vår elliptiska tränare.

Gör livet lättare
Det särskilt utformade handtaget möjliggör enkel grepp och säker och stabil förflyttning av den elliptiska tränaren. Inget mer tungt lyftande eller skjutande – med ett mjukt drag i handtaget glider den elliptiska tränaren smidigt över golvet.

Högkvalitativa fotplattor
Med de halkfria och högkvalitativa fotplattorna på NorsKs elliptiska tränare upplever du en träningsupplevelse av högsta kvalitet. Varje steg på dessa ergonomiskt utformade pedalplattor är ett steg mot dina fitnessmål. Pedalplattorna ger inte bara optimalt grepp under träningen utan bidrar också till en skonsam rörelse.

Revolutionera din träning
Upplev en mångsidig träningsupplevelse tack vare ett brett utbud av greppalternativ. Från breda greppositioner till smala greppositioner har du friheten att anpassa din handposition och aktivera olika muskelgrupper. Oavsett om du vill träna armarna, axlarna eller överkroppen gör vår variation av grepp att du kan skapa maximal variation i ditt träningspass.

Effektiv fettförbränning
CrossPace 5.0 NorsK erbjuder dig en intensiv träning som riktar sig mot dina fettreserver. De mjuka rörelserna utmanar din muskulatur och får ditt hjärt-kärlsystem att arbeta. Upplev optimal fettförbränning och arbeta mot din drömkropp – bekvämt hemifrån.

Förtroende för kvalitet och innovation
På HAMMER står kvalitet och innovation i centrum. Varje produkt är noggrant utformad och underkastad strikta kvalitetskontroller för att garantera bästa möjliga prestanda och hållbarhet. Genom kontinuerlig forskning och utveckling förblir vi alltid uppdaterade med den senaste tekniken.Fakta och egenskaper Display LCD bakgrundsbelyst som visar träningsprofiler, distans, hastighet, puls, kaloriförbrukning, varv per minut, watt och tid. 16 motståndsnivåer Magnetmotstånd  24 träningsprogram Handpuls Mottagare för trådlöst pulsbälte 5 kHz (bältet är tillbehör) Koppling till Kinomap och Zwift App, aux, Bluetooth, USB Hållare för surfplatta Svänghjul 20 kg Mått LxBxH 162x64x180 cm Lutning är inställbar i 3 steg, 2°, 6° och 12° Transporthjul för att kunna flyttas Steglängd 50 cm Bredd mellan pedalerna 13 cm Vikt 71 kg

CrossPace 5.0 NorsK finns i kategorin Crosstrainer. Hammer är ett av våra märken som säljs direkt av Sporttema.

Läs mer…