HAMMER BOXING Boxningsset Pro

899 kr 1 099 kr
I lager    Affiliate-länk till Sporttema

Boxningshandskarna gjorda av hudvänligt PU-material imponerar med bekväm stoppning, lämpliga för hårdare slagkombinationer. De har en fast tumme för att motverka stukningar, och de absorberar svett. Det perfekta startpaket för din egen Boxing Home Studio!Boxning kan leda till följande träningsresultat:Förbättrad samordning och effektivitetFörbättrad uthållighet och konditionStarkare muskler, speciellt på överkroppen, t.ex. muskler såsom skuldror, biceps, triceps och rygg.Utveckling av en attraktiv V form och en stark, muskulös och definierad överkroppViktig produktinformation:Boxsäck:Kraftig slagsäck i 60 cm tillverkad av ett starkt profi-NylonVikt 14,5 kgDubbla förstärkta sömmar för extra hållbarhetRobust bearbetningBra fyllningsmaterial för realistisk sparringssessionPremium blixtlås4 förkromade stålkedjor och stabil suspension i kvalitetsstålSwivel för realistiska undanmanövrar och för att motverka tvist av suspensionenFärg: rödHandskar:8 oz boxhandskar, perfekta för träning med sandsäckSvettresistent tygErgonomisk komfortIngen förskjutning av stoppning på träffpunktenLuktavvisande foderIntegrerade lufthålSydd, förstärkt tumme mot rotation av ledenFärg: rödBoxning är den perfekta sporten för att träna hela kroppen och att hålla sig i form. Du tränar nästan alla muskelgrupper, och det kardiovaskulära systemet utmanas och stärks. Boxning är jättekul. Förutom styrka och uthållighet tränar du samordning, lyhördhet och snabbhet i boxning. I boxning finns det, liksom i många andra sporter, bra och dålig utrustning. Bra grejer betyder bra träning, säkert skydd och rolig träning.Alla har inte tid och lust att gå till en Boxstudio. En slagsäck (eller även kallad sandsäck) i ditt eget hem är det perfekta alternativet för att lära sig god samordning och slagteknik. Boxningssäckträning ökar uthållighet och slagstyrka. En boxningssäck har fördelen att den är mycket lik mänskliga motståndare i omfattning, så du kan använda alla varianter och slagkombinationer, t.ex. de du har alltid velat prova 
Med Box-Set HAMMER Pro du är välutrustad och kan komma igång med din träning direkt. Tips: Det är viktigt att dina Boxhandskar fäster ordentligt på handlederna för att skydda lederna. Det rekommenderas att dra åt kardborrbanden något efter några minuters träning.Placera din klocka nu på 3-4 minuter. Detta anger längden av varje omgång. Börja din träning med lätta sparkar och slag på slagsäcken. Tänk dig att du kämpar mot en verklig motståndare. Håll huvudet täckt och undvik den mjuka svängande slagsäcken. Gör detta minst fyra omgångar (varje på 3-4 minuter).

HAMMER BOXING Boxningsset Pro finns i kategorin Boxningssäck. Hammer är ett av våra märken som säljs direkt av Sporttema.

Läs mer…