Promenadband platt modell hopfällbart

7 249 kr
I lager    Affiliate-länk till Sporttema

Gymstick Walking är för alla som vet att de borde göra något för sig själva, de har bara inte tid eller humör för det. Gymstick Walking är smal, liten och hopfällbar, lätt att ta fram framför TV:n eller under skrivbordet och sedan ta tillbaka den till garderoben eller under sängen etc. 
Hur långt kan du gå med Gymstick Walking Löpband under din arbetsdag? Att sitta under lång tid ensidigt är inte bra för kroppen och gör muskler och leder stela. Förändringar i arbetsställningar, arbetsbrott och pendling under dagen lindrar symtomen på ensidiga ställningar. Ett innovativt och modernt löpband för kontorsbruk där du vill investera i dina anställdas fysiska aktivitet och välbefinnande. Fantastisk modern design kombinerad med mångsidiga funktioner gör Gymstick Walking till ett säkert och stimulerande löpband för aktivt kontorsarbete. Att gå på löpbandet håller ditt sinne uppdaterat, så att du kan prestera bättre på jobbet och öka din arbetseffektivitet. 
Gymstick Walking utvecklar muskler i underkroppen, stimulerar blodcirkulationen, ämnesomsättningen och energiförbrukningen. Walking kommer med en fjärrkontroll som gör det enkelt att justera mattans funktion och hastighet. Dessutom kan enheten styras av en mobiltelefon (Anroid / iOS). 
Information från konsolen: tid, hastighet, avstånd, kaloriförbrukning och steg. Gåbandet är kompakt och lätt så det passar enkelt in i arbetsstationen. Bältet fälls bekvämt från mitten vilket gör det lättare att förvara och överföra.
Fakta och egenskaper• Maximal användarvikt 100 kg.• Produktstorlek: 143,2 x 54,7 x 129 cm.• Produktvikt 31 KG• Fjärrkontroll och mobilapplikation• Minsta gånghastighet 0,5 km / h och högst 6 km / h• Barnlås• Överhettningsskydd
KONSTRUKTIONGymstick satsar på enkelhet, det finns ingen komplicerad instrumentpanel, inget handtag. Hela enheten baseras huvudsakligen på en kvalitetsdesign av gåbandet i aluminiumramar. IML-ytbehandling används för att bilda en frontpanel av metallyta. En LED-display för grundläggande information placeras också på denna yta.
Aluminiumlegeringen är extremt slitstark, men också otroligt lätt. Detta och möjligheten att fälla bältet i kompakta dimensioner med några få rörelser, gör det enkelt att hantera enheten. Små hjul inbyggda i frontpanelen kan också användas för att flytta. Efter träningen fälls bandet ihop på mitten och är lätt att förvara.

KONTROLLERAHur man styr ett promenadband utan en klassisk panel? Helt enkelt med hjälp av en väl ordnad fjärrkontroll som du enkelt kan dölja i fickan. Du hittar start / stopp-knappen, öka / minska hastigheten och växla läge. Genom att parkoppla löpbandet till din telefon eller smart TV kan du också se statistik och träningsloggar.

Två hastighetslägenDet finns två träningslägen, det första inkluderar manuell hastighetsstyrning via fjärrkontrollen. Det mer avancerade läget är den patenterade Adaptive Speed ​​Control, som automatiskt justerar hastigheten efter din takt.

FÖRPACKNINGEN INNEHÅLLER• Walking löpband• Fjärrkontroll• Laddare och kabel• Nyckel

Promenadband platt modell hopfällbart finns i kategorin Gåband - promenadband. Gymstick är ett av våra märken som säljs direkt av Sporttema.

Läs mer…