PRO20.0 Exercise Bike

I lager    Sponsrad länk för Sporttema

Upptäck Gymstick PRO20.0 - din ultimata partner för intensiv träning, perfekt för både hemmabruk och kommersiella gym. Med enastående prestanda och pålitlighet är denna högkvalitativa motionscykel utrustad med avancerade funktioner som kommer att ta din träning till nästa nivå. Med 32 olika motståndsnivåer är möjligheterna oändliga för att skapa en skräddarsydd träningsupplevelse.

Enkel justering för maximal komfort:
Den ergonomiska designen på Gymstick PRO20.0 gör träningen till en fröjd. Den mikrojusterbara sitsen och armstödsdynorna säkerställer en bekväm körposition för alla användare. Dessutom behöver du inte oroa dig för att vara bunden till ett eluttag - den inbyggda generatorn gör att du kan placera cykeln var som helst utan begränsningar.

Teknisk överlägsenhet:
Med en datorstyrd 32-stegs magnetisk motståndsenhet och ett svänghjul på imponerande 13,5 kg ger Gymstick PRO20.0 en jämn och tyst cykling varje gång. Den tydliga LED-displayen ger omedelbar åtkomst till viktig träningsdata som träningstid, hastighet, distans, kaloriförbrukning, watt, hastighet och puls, vilket gör det lätt att spåra dina framsteg.

Mångsidiga träningsalternativ:
Oavsett om du föredrar förinställda program, manuella inställningar eller anpassade användarprogram har Gymstick PRO20.0 allt du behöver. Dessutom kan du övervaka din puls med handstängerna eller ett kompatibelt pulsbälte för en mer exakt träningsanalys.

Robust konstruktion för långvarig användning:
Denna cykel är byggd för att hålla, med en mycket robust kropp och kraftig 3-delad krank. Justera sittavståndet, lutningen och höjden för att passa din kroppstyp och träningspreferenser. Med transporthjul framtill och praktiska hållare för surfplatta/telefon och dryckesflaskor är Gymstick PRO20.0 den kompletta paketlösningen för alla dina träningsbehov. Med en imponerande max användarvikt på 180 kg är detta den perfekta motionscykeln för alla fitnessentusiaster.Fakta och egenskaperTydlig och lättanvänd display LEDDisplay som visar tid, distans, hastighet, kaloriförbrukning, program, puls och watt32 motståndsnivåerSvänghjul på 13,5 kgCykeln genererar sin egen ström, kräver inte eluttag12 förinställda program, pulsbaserade, manuella, användare och wattprogramPulsmätning i handtagenMottagare för trådlöst pulsbälte 5 kHz (bältet är tillbehör)Mycket stadig och kraftig, tål mycket användning i hem eller gymKnappar för justera motstånd på handtagenTransporthjul för att enkelt kunna flyttasHållare för surfplatta och vattenflaskaMax användarvikt 180 kgAvstånd sadel - pedal ställbart 75-102 cmMått LxBxH 122x61x154 cmVikt 63 kg


PRO20.0 Exercise Bike finns i kategorin Motionscykel. Gymstick är ett av våra märken som säljs direkt av Sporttema.

Läs mer…