Taimi Ribbstol Mini (Björk)

I lager    Sponsrad länk för Sporttema

TAIMI MINI ribbstolar är en barnstorleksversion av våra TAIMI ribbstolar. TAIMI MINI är lite kortare och smalare för att passa skalan av annan barnmöbler och naturligtvis, de minsta användarnas dimensioner. Trots deras mindre storlek kan dessa ribbstolar fortfarande bära upp till 150 kg vikt så hela familjen kan njuta av dem.

Ribbstolar är ett utmärkt sätt att få hela familjen aktiva. Medan de är en fantastisk träningsutrustning för vuxna, är ribbstolar också ett enastående verktyg för barn att utveckla sin rörlighet, koordination, balans och styrka. För att inte tala om de oändliga timmarna av skoj de kan erbjuda för hela familjen!

Att klättra uppfyller barns naturliga inbyggda behov av att lära sig nya saker. Att klättra uppför ribbstolarna låter barnen se och utforska sin omgivning ur ett nytt perspektiv. Att lära sig klättra är ett underbart sätt att bli fysiskt aktiv och bygga upp barns självförtroende.

Ribbstolarna blir ännu mångsidigare när de kombineras med ULPU MINI gymringar. Barn älskar att hänga, gunga och lära sig nya tricks med dem!

Ramarna på TAIMI MINI ribbstolar är tillverkade av hållbart källat björkfanér och stängerna är av massivt björkträ. För mer detaljerad information och mått, kolla in Ytterligare information.

Du kan välja mellan tre olika färgvariationer på TAIMI MINI ribbstolar:
• björk
• vit
• svart

Björkfärgen är behandlad med klar lack.

TAIMI MINI ribbstolar är designade i Finland och tillverkade i EU. De är utformade för att stödja en aktiv livsstil utan att kompromissa med design eller hållbara värden.

Ribbstolarna monteras genom två stödbjälkar på väggen. Förpackningen inkluderar skruvar som är lämpliga för att montera ribbstolarna på de vanligaste typerna av betongväggar eller trästolpar bakom en gipsvägg. Se till att du använder skruvar som är lämpliga för dina väggar. FitWood rekommenderar alltid att anlita en lokal professionell för att installera ribbstolarna för att säkerställa korrekt och säker montering.

Observera att lätt böjning skonar leden på ribbstolarna när de används ofta. Barn bör endast använda ribbstolarna under vuxen övervakning.

Du hittar detaljerade instruktioner för montering, montage och säker användning av ribbstolarna från användarhandboken.
Fakta och specifikationer:Vikt: 18kgMått LxBxH: 30x68x190cm (Monterat) 
Material: Björk

Taimi Ribbstol Mini (Björk) finns i kategorin Ribbstol. Fitwood är ett av våra märken som säljs direkt av Sporttema.

Läs mer…