Aarni ribbstol (Björk)

9 990 kr
I lager    Affiliate-länk till Sporttema

AARNI ribbstol är ett multifunktionellt träningsredskap för styrketräning och gymnastik i innovativ och elegant skandinavisk design. Det är enkelt att anpassa övningar med ribbstolar till olika styrketräningsnivåer, eftersom intensiteten i träningen kan varieras genom att till exempel justera vinkeln på kroppen.
Ribbstolar är ett bra sätt att få hela familjen att röra på sig. Ribbstolar är utmärkta träningsredskap för vuxna, men de är också utmärkta för barn som vill utveckla sin rörlighet, koordination, balans och styrka. Dessutom kan de ge oändligt mycket skoj för hela familjen!
Tack vare det horisontella avståndet på överdelen möjliggör AARNI ribbstolarna ett större utbud av övningar än traditionella ribbstolar och är optimala för att utföra till exempel pull-ups och olika magövningar för att stärka bålen.
AARNI ribbstolar är 30 mm tjocka och den runda formen på stegen och de övre handtagen ger ett naturligt och bekvämt fast grepp. För mer detaljerad information och mått se “Ytterligare information”.
För att göra ribbstolarna ännu mer mångsidiga kan du kombinera dem med motståndsband eller med våra ULPU gymnastikringar. Så här kan du göra ett större utbud av övningar, från assisterade pull-ups till rodd med kroppsvikt. För barn rekommenderar vi ULPU MINI gymnastikringar.
AARNI ribbstolarnas ram är tillverkad av hållbart producerat, limmat massivt björkträ. Stängerna är av massivt björkträ och den övre delen är tillverkad av hållbar björkplywood.
Du kan välja mellan åtta olika färgvarianter av AARNI ribbstolar:
• Björk
• Vit    
• Svart

Björkfärgen är behandlad med en klarlack.
AARNI ribbstolar är designade och tillverkade i Finland. De är utformade för att stödja en aktiv livsstil utan att kompromissa på design eller hållbara värden. Patenterad originaldesign.
Ribbstolarna monteras via två stödbrädor på väggen. I paketet ingår skruvar som lämpar sig för att montera ribbstolarna på de vanligaste typerna av betongväggar eller trästolpar bakom en gipsvägg. Se till att du använder skruvar som är lämpliga för dina väggar. FitWood rekommenderar alltid att du anlitar en lokal sakkunnig som installerar ribbstolarna för att säkerställa en korrekt och säker montering.
Observera att en lätt böjning skonar ribbstolarnas leder när de används ofta. Barn bör endast använda ribbstolarna under vuxnas övervakning.
Du hittar detaljerade instruktioner för montering, sammansättning och säker användning av ribbstolarna i bruksanvisningen.
AARNI ribbstolar har en garanti på två år. Dessutom gör vi vårt bästa för att erbjuda reservdelar även efter att garantin har löpt ut.
Fakta och specifikationer:Mått Höjd 220 cmBredd 78 cmDjup nedre 12, övre 54 cmMax användarvikt 150 kgVikt 24 kg

Aarni ribbstol (Björk) finns i kategorin Ribbstol. Fitwood är ett av våra märken som säljs direkt av Sporttema.

Läs mer…