FINNLO MAXIMUM by HAMMER Dual Station Leg Extension/Curl

I lager    Sponsrad länk för Sporttema

Klassisk benspark – gymma med toppkvalitetBensparken är en grundläggande och mycket populär övning på gymmet. Här kan du träna lårmuskelns fyra huvuden isolerat för en effektiv och målinriktad uppbyggnad av lårmuskulaturen.
Effektiv benböj för trimmade lårSittande benböj är ett effektivt sätt att träna lårets baksida. Om övningen utförs i kombination med benspark märker du snabbt resultat i form av större och mer väldefinierade benmuskler.
Två separata viktblock för en balanserad styrketräningViktbelastningen hos Dual Station INSPIRE Leg Extension/Curl skapas av två oberoende viktblock (2 x 50 kg), som garanterar en balanserad styrketräning där den starkare kroppssidan inte tar över arbetet från den svagare. För en snygg och vältränad kropp!
Modern design i sportig formDual Station Leg Extension/Curl har en sportig och modern design. Konstruktionen är både stilren och robust och lovar hållbarhet och kvalitet.


Mer informationMärke: FINNLO MAXIMUM by HAMMERViktskiva: 2 x 50 kgJusterbar benlyft: JaVikt: 255 kgFärg: svartMax kroppsvikt: 150 kgUppbyggd storlek (L x B x H): 150 x 140 x 157 cmLeveranstid: 6-8 arbetsdagarLeveransinformation: Leverans till tomtgräns (lämna ditt telefonnummer vid beställningen så att vi kan ordna en lämplig leveranstid för dig)

FINNLO MAXIMUM by HAMMER Dual Station Leg Extension/Curl finns i kategorin Multigym. Finnlo är ett av våra märken som säljs direkt av Sporttema.

Läs mer…