Crosstrainer EL8000 - Bäst i Test

7 999 kr 8 999 kr
I lager    Sponsrad länk för Sporttema

Crosstrainer-Ergometer EL 8000
Ny och en riktigt stabil och bra crosstrainer med 23 träningsprogram och koppling till Kinomap för ytterligare variation och inspiration i din träning.

Induktionsbromssystem EMS
Motståndet regleras av induktionsbromssystemet. Denna teknik används ofta i maskiner på gym och erbjuder snabbare och mer exakta inställningar av motståndet. Med 32 motståndsnivåer är systemet cirka 25% mer exakt än permanentmagnetiska enheter. Det cirka 12 kg tunga svänghjulet ger optimal och smidig gång. Den innovativa skärmen har hållare för smartphone/surfplatta.
Bakgrundsbelyst LCD-skärm med samtidig visning av: tid, hastighet, avstånd, ungefärlig kaloriförbrukning, pedalvarv (RPM), watt, pulsfrekvens och programprofil

Pulsmätning i handtagen
Att mäta pulsen är ett bra sätt att effektivisera din träning. Genom pulsmätning i de rörliga handtagen kan du enkelt övervaka din puls på skärmen. Dessutom är crosstrainer EL8000 också kompatibel med Bluetooth-pulsbälte för att ytterligare förbättra din träning.Fakta och egenskaperDisplay som visar tid, distans, kaloriförbrukning, tramp per minut, watt ochpulsBakgrundsbelyst LCD displayHållare för surfplatta32 motståndsnivåerElektromagnetiskt / induktionsbromsAdapter för vägguttagHandpuls i handtagenMottagare för trådlöst pulsbälte, bältet är tillbehör - Bluetooth5 pulsbaserade träningsprogram och 4 individuella, program för kroppsfett och 1 manuellt programFotplattorna kan ställas in i 3 lägen fram-bakSteglängd 39 cmMax användarvikt 150 kg12 kg svänghjul för jämn gångMått LxBxH 138x59x166 cmVikt 50 kg


Crosstrainer EL8000 - Bäst i Test finns i kategorin Crosstrainer. Christopeit Sport är ett av våra märken som säljs direkt av Sporttema.

Läs mer…