Abilica BumperPlates (10 kg)

699 kr
I lager    Affiliate-länk till Sporttema

Abilica BumperPlates är det ultimata valet för den seriösa tränaren som kräver kvalitet och hållbarhet. Dessa viktskivor är inte bara tillverkade för 50 mm-stänger av olympisk standard, de är gjorda av massivt gummi och har en enhetlig diameter för att maximera prestanda och säkerhet under träningSpeciellt designade för krävande träningsformer som crossfit, där vikterna inte bara placeras försiktigt tillbaka efter användning utan ibland lämnas att falla till golvet. Abilica BumperPlates har genomgått rigorösa falltester från höjder upp till 260 cm, vilket garanterar deras hållbarhet och motståndskraftFör att ytterligare förbättra säkerheten och hållbarheten har 5 kg-skivorna en något mindre diameter än de andra skivorna. Detta ger dem en extra nivå av robusthet för att klara av de tuffaste träningspassen
Med en skyddande metallring runt mitthålet är Abilica BumperPlates konstruerade för att stå emot de påfrestningar och påföljder som följer med intensiv träning. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att ge dig en produkt av högsta kvalitet, vilket gör Abilica BumperPlates till det självklara valet för alla som strävar efter topprestanda och säkerhet i sin träning.Bilden visar flera vikter.Pris per styck.

Abilica BumperPlates (10 kg) finns i kategorin Viktskivor 50 mm. Abilica är ett av våra märken som säljs direkt av Sporttema.

Läs mer…